Trendy v zásnubách pro rok 2018Trendy v zásnubách pro rok 2018

Patříte mezi ty, kteří se rozhodli tento rok svou drahou polovičku překvapit žádostí o ruku a zpečetit tak svou lásku navěky? Jak si nejste úplně celkem jistí, který z modelů ze široké nabídky zvolit, pojďte se podívat s námi na aktuální trendy, které kralují v roce 2018.

Zásnuby

 

 

Nadčasová klasika Solitaire

S jediným kamenem uprostřed nic nepokazíte. Nejen co se týká jednoduchého designu, ale s největší pravděpodobností se trefíte do jejího vkusu. Tento nadčasový model sestávající se z hladkého kroužku v kombinaci s jediným dominantním drahokamem, perfektním doplňkem každé ženy. Navíc, v případě, jak se rozhodnete nosit zásnubní prsten spolu se snubním prstenem, neexistuje vhodnější kandidát jako právě Solitaire.

 

 

Kameny po bocích prstenu

Tento model se řadí také mezi velmi populární kousky, ke kterým inklinují spíše výraznější typy žen milující extravaganci. Není však pravidlem vždy, velmi závisí od šíře prstenu, počtu diamantů a samotného zdobení. Ze široké nabídky si určitě vyberou i ty jemnější typy, které okouzlí jednodušší model s dvěma či třemi menšími kamínky po bocích.

 

 

Růžové zlato

I v roce 2018 zůstává na výsluní stále populárnější růžové zlato, které se pomalu ale jistě prodírá i na první příčky snubních prstenů v kombinaci s bílým zlatem. Tato barva dodá i těm nejjednodušším modelům jiskru, díky které vyniknou diamanty na její ruce ještě víc. Jestli je Vaše polovička beznadějnou romantičkou, skombinujte ho kromě diamantů například i s morganitem. A věřte, že krásnější vyznání lásky pro ni nenajdete.

 

 

Ve stylu Vintage

Poslední roky začal styl vintage pronikat nejen do světa filmů, večírků, či dokonce tematických svateb, ale i ve šperkařském průmyslu. Nevynechal přitom ani zásnubní prsteny, které jsou charakteristické zapletenými vzory a tím mohou připomínat listy. V barvě dominuje zejména růžové zlato, které působí něžně a romanticky. Prsteny jsou vypracované do nejmenších detailů ze všech stran, a proto ze zásnubních prstenů ve stylu vintage vznikají umělecké kousky.

 

 

Baguette tvary

V minulosti mimořádně populární výbrusy diamantů byly za poslední roky dřív v pozadí. Nejnovější se však opět hlásí o slovo, a vy tak svou drahou polovičku můžete jednoduše překvapit nádhernými sofistikovanými detaily, které v sobě tento prstýnek ukrývá. Stačí, když poznáte její oblíbenou barvu, a podle toho zvolíte drahokam. Například takový akvamarín v brusu baguette, který působí nejen luxusně, ale hlavně jemně a žensky.

 

 

Barevné drahokamy

Posledním, tak trochu netradičním a věčně diskutovaným trendem jsou barevné drahokamy. Ačkoliv byly v minulosti mimořádně populární, současné trendy jsou spíše o jednoduchosti v podobě bílých diamantů. Rok 2018 však slibuje ještě větší příval zajímavých designů a zvýšený zájem o tyto netradiční a barevné kousky. Jsou určené párům, které si chtějí i při zásnubách zachovat individuální styl a odlišit se od trendů. Právě proto je barevným drahokamům v rámci zásnub vymezit osobité místo.

 


21.02.2018


Další články