Zásnuby na Vánoce? Důvody, proč požádat vaši drahou, o ruku právě v tento denZásnuby na Vánoce? Důvody, proč požádat vaši drahou, o ruku právě v tento den

zásnuby Vánoce

Plánujete se svou vyvolenou svatbu a chtěli byste ji překvapit žádostí o ruku? Jenže jaké místo vybrat, aby jeho atmosféra byla co nejromantičtější? Pro vás by to možná mohly být závody rally či plný fotbalový stadion – tam však svou přítelkyni, pokud jste se zrovna na tomto místě neseznámili, o ruku nežádejte. A kde tedy ano?

Spíše by se to dalo nazvat kdy. Zkuste si to představit: sněhová nadílka za oknem, blikot světýlek, do toho to krásné magické ticho a ozdobený vánoční stromeček. Umíte si představit něco romantičtějšího? Vy možná ano, ale vaše partnerka pravděpodobně ne.

 

Žádost o ruku pod stromečkem

Pokud jste se pro zásnuby právě na Vánoce rozhodli, zbývá už jen je dobře načasovat. Určitě si nejprve vychutnejte zelňačku a rybu s bramborovým salátem a překvapte svou partnerku až přímo pod stromečkem. Nechte, aby vám dárky dala nejprve ona, aby pak s veselými ponožkami a pruhovaným svetrem neztratila magická atmosféra své kouzlo. Určitě nezapomeňte ani na detaily, jako je romantická hudba či vánoční koledy. Kouzelnou atmosféru dotvoří i prskavky.

zásnuby Vánoce

Jaké výhody pro vás žádost o ruku na Vánoce přináší?

Víme, že kvůli tomuto se pro koupi zásnubního prstenu narychlo nerozhodnete. Ale pár výhod žádost o ruku na Vánoce ve srovnání s ostatními dny roku přece jen má: Zaprvé o vánoční dárek máte už postaráno. Zadruhé nikdy na datum zásnub, na které se vaše partnerka vždy zeptá v té nejnevhodnější chvíli, nezapomenete. Zatřetí, vaše partnerka bude mít dostatek času vše zorganizovat a připravit, za což vám bude vděčná. Spolu si pak užijete horkou letní svatební veselici, nebo strávíte nezapomenutelně romantický svatební den během babího léta.

 

Extra tip: zásnuby na Silvestra

Pokud však Vánoce obvykle slavíte spíše v kruhu rodiny, takže prostoru na romantiku v tento den máte málo, popřemýšlejte nad požádáním o ruku své milované na Silvestra. Tím lépe, pokud nejste zvyklí ho trávit s partou kamarádů na chatě.

Na tuto vážnou otázku však vyberte speciální místo. Pokud preferujete spíše exteriér, najděte místo, kde budete o samotě, případně jen s minimem dalších lidí, což však během dne oslav konce roku nebude jednoduché. Popřemýšlejte proto i nad pronájmem horské chaty s krbem či pokoji v zasněženém hotelu. Zamilovaně by mohlo působit i to, když svou drahou před půlnocí "unesete" na místo, odkud budete moci pozorovat ohňostroj. Připravte se však na to, že na tomto exkluzivním místě jediní pravděpodobně nebudete.

Na odpočet starého roku a vypuknutí toho nového se vyzbrojte prskavkami a exkluzivním šampaňským. Pokud po zamilovaném polibku k novému roku pokleknete na jedno koleno a vytáhnete z kapsy zásnubní prsten, mrazivé "ano" vás nemine.

 

Pokud zásnuby na Vánoce ani Nový rok už nestíháte, zkuste se podívat na 5 tipů na místa pro zásnuby v zimě.


01.12.2017


Další články