Zásnubní den a jeho příběh Zásnubní den a jeho příběh

Neexistuje žádná příručka, jak žádat partnerku o ruku. Neexistuje žádný návod, nechte myšlení na vaše srdce a kreativitu partnera, popřípadě partnerky. Někdo si tento den plánuje do detailů, někdo spontánně, ale oblíbená restaurace, romantické chvíle při svíčkách, noční obloha plná hvězd jen ty a já a naše věčná láska zaručeně nic nepokazí.

Láska? Znáš ji?

Pokud milujeme kráčíme stále spolu dva, ruku v ruce, bok po boku, kráčíme společně, i když jsme si možná někdy vzdáleni, milujeme, i když se hádáme. Láska je prostě nepopsatelná, protože je ukryta všude, kde ji chceme vidět. Dokážeme o ní přečíst sto básni nebo tisíc knih, ale ten pocit, když ji prožíváme, nenajdeme v žádné knize, najdeme ji jen v osobě, v lidech kolem nás, v přítomnosti nebo vzpomínkách. Ať je tento den hlavně takový, jaký si ho zasloužíte.

 

Na které ruce se nosí prsten?

Věděli jste, že nošení prstenu nemá žádná pravidla? Věděli jste, že se může dát na leckterý prst, který si sami zvolíte, zde si asi kladete otázku, tak proč ho většina lidí nosí stejně (na prsteníku)? Odpověď je jednoduchá. Zásnubní prsten se nosí na pravé ruce, má proto takovou hodnotu, protože vaše srdce se našla, snubní prstýnek se nosí na levé ruce, protože vaše srdce už vědí, že je nic nerozdělí, už vědí, že k sobě patří do konce života. Vaše láska chce být blíže k vašemu srdci. Proto právě levá ruka.


14.05.2016


Další články