Výjimečný šperk pro výjimečnou maminkuVýjimečný šperk pro výjimečnou maminku

Druhá májová neděle se už tradičně spojuje s oslavou těch nejmilovanějších osob – našich maminek. Jestliže ji chcete tento rok kromě květin ještě něčím skutečně překvapit, sáhněte po šperku, který jí zůstane navždy. Ten bude navíc milou připomínkou na tento vzácný den.

Medailon s fotkou

Existuje víc osobní dárek, než jako oblíbená fotografie v medailonku? Prohledejte stará alba a vyberte tu, na které máte nejkrásnější vzpomínky. Klidně, do něj vložte například oblíbenou fotku z dětství, na které jste jen Vy a Vaše maminka. Tento dárek ji zaručeně potěší a rozbuší její srdce. Oblíbenými medailonky jsou k této příležitosti zejména ty s gravírovanými květy na povrchu ve tvaru srdce., ale úspěch budete mít s kterýmkoliv z nich.

Medailon s fotkou

 Šperk s gravírováním

Šperk s gravírováním

Pokud je Vaše maminka milovnicí spíše jemnějších šperků, sáhněte po náhrdelnících, anebo náramcích z kolekce Celebrity. Na ně Vám na přání vygravírujeme písmeno, datum, anebo jakýkoliv Váš láskyplný odkaz, a díky svému minimalistickému vzhledu se stane její každodenní součástí. Navíc bude jedinečným, když si styl gravíru s textem vybíráte sami.

Srdce plné lásky

Jednoduchý, ale nesmrtelný šperk v podobě přívěsku ve tvaru srdce, který je nejčistším vyjádřením lásky. Vyberte si ze široké nabídky srdíček, které Vaši maminku zaručeně potěší. Na ty, které mají hladký a rovný povrch, můžete navíc přidat gravír, čímž se stanou personalizované a nezaměnitelné od ostatních.

Jestliže je Vaše maminka milovnicí náramků ve stylu Palmyra, vyberte ji z nabídky přívěsků na náramky symbol, který ji vystihuje nejvíce. Pokud si nevíte rady, jednoduše vsaďte na osvědčené srdce, které se ke Dnu matek dokonale hodí.

Srdce plné lásky

Perly jako pro královnu

Pakliže víte, že Vaše maminka miluje perly, doplňte její sbírku o náušnice, náramek, či náhrdelník. Pokud si nejste jisti barvou, vsaďte na klasickou bílou barvu tohoto drahokamu. Výborně se hodí ke všemu, zejména menší náušnice, které jsou vhodné i na každodenní nošení. K nim lehce doladíte také prsten, který za celým outfitem udělá dokonalou tečku. 

Nezapomínejte, ale na správnou péči o perly, které by jim měla Vaše maminka věnovat.

 

Perly jako pro královnu

 

Když už se rozhodnete svou maminku obdarovat čímkoliv určitě jí vyčarujete úsměv na tváři už jen tím, že si na ni vzpomenete. Nejdokonalejším dárkem, který jí můžete věnovat je Vaše láska a starostlivost, kterou jí opětujete každý den. Květiny a šperky ke Dni matek jsou jen malým bonusem jako dík za vše, co pro Vás znamená.

 

 


10.05.2018


Další články