Valentýnský dárek, který ji chytí za srdceValentýnský dárek, který ji chytí za srdce

 

Valentýnský dárek, který ji chytí za srdce

Nezastavitelně se blíží svátek svatého Valentýna, který s sebou přináší otázku, čím obdarovat svoji drahou polovičku. Pokud si nevíte rady, jaký dárek zvolit, velmi rádi Vám pomůžeme se zorientovat v nabídce šperků v závislosti cenové relace. Protože na světě neexistuje žena, kterou by nepotěšil šperk darovaný z lásky.

Valentín

 

Cena do 1 000,-Kč

Pokud je Vaše polovička milovnicí stříbra, určitě si vybere z nabídky moderních náhrdelníků, náramků nebo náušnic, které ji potěší. Můžete si zvolit modely na každodenní nebo příležitostné nošení. Klidně sestavte jednoduchý set, kterým oživí každý svůj outfit. V nabídce také najdete náramky Palmyra v stříbře, do kterých jsou vsazené i přívěsky se symbolem lásky – srdcem.

 

I když je naše nabídka široká, v této ceně u nás najdete i drobné šperky ze 14ti karátového zlata – například přívěsek ze srdíčkem, který potěší každou ženu.

Palmyra - exkluzivní stříbrný náramek se srdíčkem 

Cena od 1 000,-Kč do 3 000,-Kč

V této cenové relaci můžete klidně sáhnout i po zlatých špercích. Nejoblíbenější dámský doplněk, kterého není nikdy dost – náušnice – najdete v různých tvarech a provedení. Navštivte náš e-shop a nechte si poradit, jaký typ náušnic zvolit, anebo se podívejte na naše tipy a triky.

Další možností je mimořádně populární V.I.P. kolekce, která je oblíbená díky svému minimalistickému vzhledu. Důvodem je také její praktičnost, když jde o spojené řetízky s přívěskem, který je napevno vsazený. Na výběr máte různé symboly, ke kterým doladíte také náušnice nebo náramek. Na Valentýna ji však určitě potěšíte srdcem, které bude vzpomínkou na tento den. Podívejte se taky na nabídky přívěsků z kolekce Palmyra.

zlaté náušnice srdíčka

Cena od 3 000,-Kč do 7 000,-Kč

Pokud je Váš rozpočet o něco vyšší a toužíte ji obdarovat vysloveně valentýnským šperkem, klidně sáhněte po řetízku ze 14 karátového zlata v kombinaci s přívěskem. Jemnější modely ve tvaru srdce u nás nejdete také v diamantovém provedení za skvělé ceny.

Dalším romantickým gestem je například medailonek, do kterého můžete vložit Vaši společnou fotografii.

Zlatý medailon na fotku srdíčko

Cena nad 7 000,-Kč

Jestliže na valentýnské překvapení nemáte tak omezený rozpočet, nechejte se zlákat nabídkou diamantových šperků, které budou věčné stejně tak jako Vaše láska. Pokud si nejste jistí svým výběrem, nechejte si poradit a kontaktujte nás emailem nebo telefonicky.

 

Nepřehlédněte též naši nejnovější kolekci Palmyra, která potěší každé ženské srdce. Nejenže zvýrazní její styl a originalitu, ale zůstane trvalou vzpomínkou na tento výjimečný den.

diamantová súprava so srdiečkami z kolekcie Dancing diamonds

Valentýnská žádost o ruku

To nejlepší nakonec. Existuje krásnější vyznání valentýnské lásky než žádost o ruku? Pokud jste se rozhodli ji v tento den překvapit tím nejromantičtějším gestem, z naší nabídky si určitě vyberete. Jestli sáhnete po diamantové, zirkonové nebo verzi z drahých kamenů, ochotně Vás tímto výběrem provedeme a jako dáreček od nás přidáme valentýnskou slevu. Protože iZlato miluje překvapení... :)

žiadosť o ruku

 


09.02.2018


Další články