Trendy ve špercích na jaro 2018Trendy ve špercích na jaro 2018

Jarní trendy ve špercích

Neustále měnící se módní trendy nezapomínají ani na šperkařský průmysl, a tak se každou sezónu můžeme těšit na nové vylepšené designy. Víte, které z nich dominují letos na jaře?

Asymetrické náušnice

Čím více netypické, tím lepší. Přesně tohoto hesla byste se měli držet při výběru náušnic. Jedním z hlavních trendů jsou totiž ornamenty různých tvarů a velikostí. Velmi silným designerským kouskem jsou totiž dlouhé visací náušnice s neobyčejným tvarem. Nejenže Vaši tvář opticky prodlouží a zeštíhlí, ale navíc rozzáří a přidají dokonalou tečku za celkovou vizáží. Nebojte se proto doplnit svou sbírku alespoň o jeden takovýto pár dekorativních náušnic, které využijete na jakoukoli výjimečnou událost.

náušnice

náušnice

náušnice

 

Jarní trendy ve špercích

Návrat do 80tých let

Na módních molech stále častěji přibývají kolekce inspirované právě těmito léty. Tehdejší dominující hudební styly jako punk či grunge jsou součástí mnohých přehlídek ve světě, které doplňují outfity a šperky se vzorem květů. Čím výraznější a barevnější, tím lepší. Designy inspirované 80tými lety přicházejí na scénu v tom nejlepším čase – na jaro, kdy je květovaná tématika nejaktuálnější. Podívejte se na naši nabídku prstenů s ručně malovanou glazurou květů, anebo květované přívěsky s náušnicemi, které Vám zaručeně vylepší náladu.

Prsten

Prsten

Prsten

Prsten

 

Vrstvení náhrdelníků

Loňský módní hit se opět vrací s ještě větším výběrem vzorů, tvarů a délek. Je jen na Vás, zdali se rozhodnete pro kombinaci jednoduchých náhrdelníků z kolekce Celebrity, anebo se rozhodnete pro ty delší s výraznými přívěsky.

Pro letošní trendy se hodí obě možnosti. Na scénu se opět vracejí i přívěsky s písmeny doplněné o zirkony, které rozzáří a oživí každý Váš outfit.

 

Náhrdelník

Přívěsek

Přívěsek

Náhrdelník

 

Barevnost, hravost a diamanty

Nesmrtelné smaragdy, safíry a rubíny se stále častěji objevují u mnohých módních návrhářů. Mohlo by se zdát, že jejich návrat je spíše opatrnější, o to více však stabilní. Důkazem jsou zejména letošní trendy v zásnubách, kde pozorujeme návrat ke drahokamům, které jsou obklopené diamanty. Populární jsou ale i ostatní barevné polodrahokamy, které jsou spíše dominantou elegantnějších outfitů a večerních rób. Jako jsou už zmiňovali, pro toto jaro jsou charakteristické ty, které mají tvar květů. Čím dál, tím víc se objevují i jejich náhrdelníkové minimalistické podoby ve stylu kolekce Celebrity. Klidně je, tak můžete zahrnout v rámci vrstvení šperků, ale nejvíce vyniknou i samostatně. Výběr je pouze na Vás.

 


30.04.2018


Další články