Tip na dárek - Nikdy nekončící inspiraceTip na dárek - Nikdy nekončící inspirace

Nekonečný příběh. I tak by se dal charakterizovat jediný symbol, který v sobě ukrývá tisíce významů. Znak nekonečna není jen minimalistickým doplňkem na každý den, ale i talismanem vyjadřujícím propojení všeho ve vesmíru. Při jakých příležitostech je tento šperk vhodné darovat?

Při zásnubách už dávno není striktně určeno, jak by měl prsten vypadat. Tradicí jsou diamanty, které jsme pro vás připravili i v symbolice nekonečna. Můžete ho však darovat i jako vyjádření vaší nekonečné lásky, nebo si tento symbol dát gravírovat dovnitř jakéhokoliv zásnubního prstenu.zásnubní prsten

Pokud ještě nejste pro svatbu rozhodnutí, obdarujte svou polovičku náhrdelníkem se symbolem nekonečna, který nejlépe vyjádří váš vztah. Existuje lepší dárek k Vánocům nebo na Valentýna jako dárek věnovaný z lásky, který bude nosit stále u srdce?

 

náhrdelník Infinity  

Dokážete si představit lepší symbol manželství jako je nekonečno v podobě nikdy nekončící lásky? Vyjádřete to například gravírováním na snubních prstýncích, které s sebou budete nosit stále, a které vám navždy připomenou nekonečnou lásku toho druhého.

Snubní prsteny

Příležitostí k darování šperku s tímto symbolem je také nekonečně mnoho. Ať už se rozhodnete darovat ho ke křtu jako symbol života, nebo při oslavě narozenin, nadčasovost tohoto šperku zůstane nezměněna. V podobě náhrdelníku či náušnic je nekonečno považováno za symbol připomenutí si podstaty života a neomezených možností. Obdarujte proto sebe nebo své blízké dárkem, který vám navždy bude připomínat nikdy nekončící lásku a přátelství.


15.09.2017


Další články