Překvapte ji na den ženPřekvapte ji na den žen

Už zanedlouho si připomeneme svátek, kterým je Mezinárodní den žen.

Už víc jako sto let je v kalendáři den 8. března vyhrazený pro oslavu nejněžnějšího pohlaví. Jeho vznik souvisí se stávkou krejčích v Americe, které bojovaly za zlepšení pracovních podmínek, či později za volební právo. Dnes se tento svátek spojuje zejména s poselstvím vděku a úcty za lásku, kterou od žen dostáváme. Jestli jde o maminku, přítelkyni, sestru, dceru nebo jakoukoliv jinou důležitou ženu ve vašem životě, nezapomeňte jí v tento den vzdát úctu a připomenout jí svou vděk. Přečtěte si, jak byste ji mohli potěšit a dopřát jí pocit výjimečnosti, například dárkem z iZlata.

žena na lúke s kvetmi

 

 

 

Malý přívěsek, silná vzpomínka

Projevte ji svůj vděk malým dárečkem, který bude synonymem vašeho propojení. Vyberte jí přívěsek, který vám ji bude připomínat, a na který nikdy nezapomene. Můžete si vybrat z velkého výběru přívěsků na řetízek, či náramek. Nepřehlédněte naši nabídku zlatých přívěsků z kolekce Palmyra, ve které se ukrývá mnoho symbolů. Protože každá vzpomínka se počítá a vytváří osobní příběh v podobě jedinečného náramku.

Zlatý prívesok

perlové šperky

 

 

Perla na důkaz výjimečnosti

Svou úctu jí vyjádříte také pomocí toho nejjemněji vypadajícího šperku – perly. Její výhodou je, že sluší všem ženám a výborně se hodí ke všem elegantním outfitům. Pokud si nejste jisti barvou, zůstaňte při bílé, kterou nic nepokazíte. Perla je zároveň synonymem křehkosti, která se ukrývá i v té nejsilnější ženě.

 

Náušnice, které ji zvýrazní

Nejoblíbenější dámský doplněk, kterého není nikdy dost. Asi tak by se ve zkratce dali definovat náušnice, které sluší každé z nás. Pokud si nejste celkem jistí správným výběrem designu, či typem zapínání, nechejte se inspirovat našimi tipy a triky. Nebojte se však zariskovat s výraznými modely náušnic, které bude nosit na výjimečné události. Dostane je přece na výjimečný den, no ne? Pokud znáte její oblíbenou barvu nebo drahokam, který miluje, klidně poskládejte mozaiku s hodnotnějšímu kousky. Jakmile ji chcete obdarovat a nevíte který si z nich zvolit, podívejte se na drahokam, který ji vystihuje podle jejího data narození.

náušnice z kolekcie Dubai

diamantové šperky iZlato

 

Láska věčná jako diamanty

Pro ženu, která má ve vašem životě skutečně významné místo, jsou diamanty jako stvořené. Či už budou vsazené do prstene, náušnic nebo náhrdelníku, určitě překvapí každou ženu. Poděkujte jí v tento den za sílu a obětavost, bez které byste neušli tak dlouhou cestu. Vyjádříte, jak moc pro vás znamená a jaké štěstí máte, že vás v životě stále provází. Protože těch skutečně důležitých žen je ve vašem životě pouze jen pár. A těch si je třeba vážit, protože jsou vzácné a výjimečné.

 


06.03.2018


Další články