Omalovánky pro děti k vytisknutí zdarmaOmalovánky pro děti k vytisknutí zdarma

Pokud vaše děti doma už nebaví všechny hračky a hledáte jednoduchou zábavu během karantény, rádi bychom vám pomohli a ulehčili dlouhé chvíle doma. Stáhněte si zcela zdarma omalovánky pro vaše děti.

Pokud právě vaše děti rádi kreslí a vybarvují, připravili jsme pro vás pět druhů omalovánek, které děti zabaví a vy budete mít chvilku pro sebe. Uvědomujeme si, že dnešní dny jsou pro mnohé rodiče těžší a musíte každý den vymýšlet různé zábavné aktivity. Rádi bychom vám alespoň takto pomohli a poskytli tyto omalovánky zdarma ke stažení.

 

Princezna s koníkem

Všechny malé princezny jistě ocení tuto princeznu, jejíž mohou vybarvit krásné šaty, šperky a její veselého koníka s květem. Omalovánku si můžete vytisknout vícekrát a měnit princezny barvu vlasů, či šatů. Slyšeli jsme, že nejlépe se vybarvuje v princeznovských šatech s korunkou, určitě to vyzkoušejte!

Naše princezna se jmenuje Zlatka, bývá ve veselém barevném království a má tři domácí zvířata – koníka, jednorožce a draka. Zlatka by potřebovala vaši pomoc, víte vymyslet hezké jméno pro její zvířátka, které poznáte i v dalších omalovánkách?

Ke stažení : Omalovánka princezna s koníkem

 

 

Zámek

Co bychom to měli za princeznu, kdyby nebývala ve velkém zámku? Jednodušší omalovánka, která potěší určitě několik věkových kategorií. 

Ke stažení :Omalovánka zámek

 

 

Jednorožec

Veselý jednorožec nemůže chybět ani v našem království, dokonce ten náš umí i létat! Když se chce princezna podívat po království, hravý jednorožec s ní rád obletí celý svět. Tento jednorožec je velký mlsoun a jeho nejoblíbenější sladkosti jsou lízátka a zmrzlina. Oblíbená příchuť zmrzliny je jahodová, čokoládová a jablečná.

Ke stažení : Omalovánka jednorožec a zámek

 

 

Princezna a princ

Po toulkách světem a jinými královstvími princezna potkala svého prince, který se jmenuje Stříbroslav.

Ke stažení : Omalovánka princezna a princ

 

 

Drak a rytíř

Náš princ Stříbroslav je oblíbený v celém království, ale přece jen je tu jeden člen království, který ho nemá moc v lásce. Je to právě princeznin strážník, pan drak! Princezna Zlatka zjistila, proč ho drak nemá rád, nelíbí se mu, když má princ na sobě oblečené brnění. Jelikož princ má jméno Stříbroslav, jeho brnění je celé ze stříbra. V království stále svítí sluníčko, jeho ostré paprsky se odrážejí od princova brnění a svítí drakovi do očí. Drak proto honí stále prince po celém království, tato hra je nekonečná a vždy se všichni nakonci hodně nasmějí. Abyste mohli draka vybarvit, musíte nejprve pospojovat všechna čísla od 1 do 56 a můžete si vytvořit pestrobarevného draka.

Ke stažení : Omalovánka drak a rytíř

 

 

 

Doufáme, že budete mít chvilku o zábavu postaráno, spolu to zvládneme!

 

Omalovánka princezna s koníkem

 

Omalovánka zámek

 

Omalovánka jednorožec a zámek
 
Omalovánka princezna a princ
 
Omalovánka drak a rytíř

 


25.03.2020


Další články