Kouzlo lásky snubního prstýnku? Kouzlo lásky snubního prstýnku?

Snubní prsten na prsteníčku

Každý z nás má pět prstů na jedné ruce.

  • Palec je životní cesta vás a vašich rodičů.
  • Ukazováček zobrazuje vás a vaše sourozence.
  • Prostředníkem jste vy.
  • Prsteníček charakterizuje vašeho partnera, kterého jste si vybrali na celý život.
  • A poslední malíček zobrazuje vaše děti.


Každý se občas zamyslí, proč se snubní prstýnek nosí právě na 4. prstu. Zajímavé vysvětlení přinesli Číňané. Tato myšlenka ohromila celý svět.

Vidíte své ruce? Pozorně se podívejte na své dlaně. Vidíte je? Nyní je spojte, přesně tak, aby byly naproti sobě. Pokud to už máte zaměřte se na vaše prostředníčky, na jedné i druhé ruce. Nyní je spojte. Mějte ruce tak, aby byly prostředníčky spojeny stále. Tři prsty, které vám zůstaly samozřejmě i palec mějte opět proti sobě a ať zůstanou natažené. Jde vám to zatím? Pokud ano soustřeďte se dále.

Vidíte své palce, nyní je rozdělte. Jak jsme napsali palce patří rodičům. Rodiče nás vždy budou chránit, ale jednou nastane čas, kdy budeme muset "vyletět z hnízda". Nebudou s námi věčně a my s nimi také ne. Jednou nastane ten čas, kdy se budeme muset postavit na vlastní nohy a opustit jejich ochranná křídla.

Pokud to už máte spojte vaše palce zpět. Nyní jsou na řadě vaše ukazováčky. Ukazováčky značí naše sourozence. I oni si časem dříve či později založí vlastní rodiny. Odejdou od vás. Samozřejmě stále vás budou chránit, ale už nebudou s vámi. Už si nebudete po nocích společně vyprávět strašidelné příběhy. Protože i váš mladší bratr se "promění" v muže, který bude živitelem své vlastní rodiny.

Ukazováčky spojte zpět. Následují vaše malíčky. Oddělte je. Oni patří vašim dětem. I oni jednou vyrostou a založí si své vlastní rodiny. Vyberou se svou životní cestu.

Spojte zpět malíčky. A nyní následuje poslední oddělení vašich prstů. Zkuste oddělit prsteníčky. Prsteníček značí vašeho životního partnera. Víte, co je životní partner? Je to osoba na celý život. Osoba, která vás podrží v dobrých, ale i špatných životních chvílích. Osoba, která zná vaše dobré, ale i špatně stránky, ale ani tak by vás nevyměnila za nic na světě. Je to člověk, s kterým najdete svůj poklad. Tím pokladem jsou vaše děti. Vy je společně budete vychovávat v dobré lidi. Jen vy dva budete vědět, čím vším jste si prošli. Vaše cesta bude krásná, úsměvná, ale i trnitá a bolestivá. Všimli jste si? Prsteníček nejde rozdělit. Žádný způsob oddělení neexistuje, neboť je to kouzlo lásky. A pravá láska se nikdy nerozdělí. A nikdo a nic na světě ji nerozdělí.

Už víte odpověď na danou otázku?


09.06.2016


Další články