Jak na vrstvení šperků?Jak na vrstvení šperků?

 

  Stačí se projít po ulici a potkáte nejednu dámu, která vrstvení šperků rovněž propadla. Jelikož jde o jeden z největších trendů v současnosti, rozhodli jsme se přiblížit Vám ho o něco více, a přiložit pár rad, které by se Vám mohly hodit.

 

 

Jak na vrstvení šperků?

 

Jemné řetízky jako základ úspěchu

 

 Nejčastěji se setkáváme s vrstvením náhrdelníků, které vyniknou zejména v létě na pěkně opáleném dekoltu.
Rozhodující je proto zejména jejich délka - ta by měla být u každého z nich jiná, aby vynikl každý náhrdelník samostatně. Do hlavní role se opět dostává minimalismus - vsaďte proto na co nejjemnější řetízek. Ideální bude, když budou v stejném nebo alespoň podobném vzoru. Těmi nejoblíbenějšími jsou ručně řezaný vzor Anker, či řetízky typu Rolo. Právě ty najdete v naší zlaté kolekci Celebrity a v diamantové Be Happy. Většina z nich má vzadu několik oček napojených na zapínání, a tak si délku náhrdelníku můžete přizpůsobit podle toho, jak Vám to vyhovuje.

U tohoto typu náhrdelníků je důležité, abyste je nechali vyniknout jako celek. Zapínejte si je proto s
menšími odstupy pod sebe, nejideálnější dva až čtyři modely. Celkem postačí, pokud bude výrazný pouze jeden z nich, nejlépe ten spodní. Takto si zcela jednoduše vytvoříte vrstvený šperk, který zaujme.

Pokud jste milovnicí výraznějších šperků, kombinujte jemné řetízky s výraznějšími, kterým však přistane větší délka. V tomto případě se na ně nebojte zavěsit i výrazný přívěsek, který celému vrstvení dodá šmrnc.

 

Zlatý náhrdelník karma

Zlatý náhrdelník s přívěsky

Zlatý náhrdelník s přívěsky

 

 

 

 

Vrstvení náramků

 

  U náramků na ruku platí totéž pravidlo - vrstvěte jemné řetízky, které budou stále vypadat trendy a stylově. Své zápěstí zvýrazníte ještě více, pokud vsadíte na modely s barevnými kameny. Nezapomínejte však ani na pravidlo, že méně je více, a proto vrstvení používejte vždy výhradně jen na jedné ruce.

Pokud nosíte spíše obručový typ náramků, sáhněte po tenčích modelech, které zkombinujete s dalšími.Nebojte se spojit žluté zlato s bílým nebo vsadit na kombinované styly.

Zlatý náramek

Zlatý náramek s karma kruhem

Zlatý náramek

 

 

 

 

Kombinování žlutého kovu s bílým

 

 

O tom, jak jednoduše můžete kombinovat i různé barvy kovů, jste se již mohli dočíst zde.Tento trend se stále častěji objevuje i v případě vrstvení šperků. Projevte proto naplno svou kreativitu a zkombinujte si šperky podle sebe. Povoleno je spojování různých symbolů, či asymetrických tvarů, které spolu vytvoří originální šperk. Klidně sáhněte i po starších kouscích, které v kombinaci s novými mohou vytvořit zajímavý celek.

  
 

 

Zlaté šperky

 

 

 

Pro všechny dámy, které milují trendy, je vrstvení šperků absolutním hitem, který by si neměly nechat ujít. Už dávno neplatí pravidlo, že by se měla dodržovat stejná symbolika či barevnost. Nebojte se dokonce zkombinovat různé barvy drahokamů a vytvořit originální šperk. Nezapomínejte však, že vše je třeba dělat jen s mírou, a pokud si nejste zcela jistá, vyberte si raději jednodušší styl vrstvení.

 


19.08.2018


Další články