iZlato představuje Palmyru: jedinečný náramek podle Vašeho styluiZlato představuje Palmyru: jedinečný náramek podle Vašeho stylu

iZlato představuje Palmyru: jedinečný náramek podle Vašeho stylu

Díky naší nové kolekci, která je vyrobená ze 14ti karátového zlata, budete originální jako nikdy předtím! Vyjádříte to, kým jste, pomocí náramku, na kterém se budou nacházet přívěsky připomínající jistou symboliku. Na výběr máte ze dvou typů náramků – první v nich je určený na navlíkání přívěsků, druhý je klasický tip, ukončený klipovým zapínáním se vsazenými různobarevnými přívěsky. Získá si kolekce Palmyra i Vaše srdce?

Palmyra

Elegantní a zároveň hravé

Při výběru jednotlivých symbolů jsme se snažili zachytit co nejširší škálu přívěsků, která by vystihovala různé životní příležitosti. Proto v naší nabídce najdete nejen kolečka s jednoduchými a barevnými motivy, ale také srdíčka, klíče, čtyřlístky, nebo dokonce dětský dudlík. Díky své velikosti a zdobení však působí elegantně a hodí se ke všem outfitům.

Palmyra

Palmyra

Palmyra

Palmyra

 

Jen Váš

Největší výhodou je personalizace tohoto náramku, který si vyskládáte přesně podle vlastního vkusu. Bude tak originálním odrazem Vašeho stylu, který navíc zvýrazní. Tento unikátní a jedinečně vytvořený náramek se stane nadčasovým šperkem., který neomrzí ani po letech. Po každé bude totiž jiný – a to díky postupně přibývajícím přívěskům na něm. Navíc bude neopakovatelným modelem, protože výběr jednotlivých symbolů bude jen na Vás.

Ideální dárek

Protože přívěsků není nikdy dost, jsou ideálním dárkem, který potěší každou nositelku této kolekce. Překvapte ji symbolem, který ji navždy připomene příležitost, při které přívěsek dostala, a bude mít tak trvalou vzpomínku, která se stane její každodenní součástí. Pokud takový náramek ještě nemá, překvapíte ji o to víc spolu s prvním přívěskem, který pro ni bude nezapomenutelný.

 

 

 

Letní společník

Nadcházející letní sezóna se sebou přináší i otázku, jaké šperky budou in. V případě Palmyry jde o nadčasový šperk, který bude trendovým každé léto. Na opálené pokožce jeho lesk vynikne ještě víc. Udělejte si toto léto nezapomenutelné a vytvořte si na něj vzpomínku například v podobě palmy, mořské hvězdy, či zámku s klíčem, které udrží Vaše tajemství. Díky 14ti karátovému zlatu s ním můžete jít klidně do vody, a tak se stane Vaším nerozlučným plážovým společníkem Necháte se zlákat i Vy? :)

 

Palmyra

Palmyra

Palmyra

Palmyra

 


22.03.2018


Další články