Hitem léta jsou náramkyHitem léta jsou náramky

Náramek je doplněk, který je blízký zejména ženám už od jejich dětství, kdy si z květů zaplétaly různé barevné kombinace nebo později náramky přátelství z barevných nitek. Ozdoby, kterými si ženy zdobily zápěstí jim přinášely symboliku důvěry a náklonosti. Tento šperk se postupně stal součástí, a dnes tvoří jeden z výrazných prvků našich outfitů. Protože je toto léto na něj soustředěná veškerá pozornost, rozhodli jsme se vás provést nejnovějšími trendy, které si nesmíte nechat ujít.

 

Základem je minimalismus

 

Není pochyb o tom, že poslední dobou vládne světu minimalismus. To stejné platí i při špercích, nevyjímaje jemnými náramky, které svým diskrétním šarmem přitahují pozornost. Populární jsou zejména ty, které v sobě nosí symboliku, jako například křídla, či nekonečno. Vaše zápěstí se však zvýrazní ještě více, když na něm budou diamanty, jejich lesk totiž neunikne žádnému oku. Dolaďte k nim také náhrdelník ze stejné kolekce, a buďte královnou tohoto léta! O symbolice šperků se více dozvíte zde. Tento styl náramků je charakteristický tenkým řetízkem typu Anker, který je však plný zato ručně vyřezávaný, čímž se nemusíte bát o jeho přetrhnutí. Jak na minimalismus je teda skutečně jednoduché, klidně můžete mít i dva – tři takové náramky, a zvýrazníte toto léto každý svůj outfit.

Základem je minimalismus

Červený náramek proti uřknutí

Červený náramek proti uřknutí

 

 Mnoho lidí se často ptá, co vlastně takovýto náramek znamená. Pro ty, kteří mají s uřknutím zkušenosti, je červený náramek prostředkem, jak se jej zbavit. Jelikož červená barva svého nositele ochraňuje a odvrací pozornost od všeho zlého. Červená barva navíc čerpá energii ze Slunce, a tak má schopnost přinášet svému majiteli štěstí a chránit jej před mnoha nemocemi. Není proto divu, že takové náramky stále častěji pozorujeme i na celebritách, na které je vždy soustředěná všechna pozornost. V iZlatě najdete přesně takové náramky v kombinaci se zlatem, a tak je klidně můžete nosit i do vody. Díky své oblíbenosti jsme pro Vás připravili i variantu v černé barvě pro ty, kteří milují eleganci. Tento náramek dokonale vynikne i v kombinaci s minimalistickým celozlatým modelem.

Kruhový náramek

 

Nadčasový trend, který se opakovaně vrací zpět do módy se hlásí o slovo i toto léto. V kurzu jsou všechny typy, které se blyští co nejvíce. A je jedno jestli jde o kamínky, výbrusy ve zlatě, nebo pískování. Základem jsou odlesky, díky kterým budete stylová a nepřehlédnutelná. Opět se klade důraz na minimalismus, a náramek by sice měl být výrazný, ale zároveň s jednoduchým vzorem a co nejtenčí, tak jej klidně můžete nosit i v běžný pracovní den.

Kruhový náramek

Náramek s příběhem

Náramek s příběhem

 

I navzdory dominujícímu trendu minimalismu, přece jen preferujete výraznější typ náramků? Pak je kolekce Palmyra stvořená právě pro vás. Navíc si takovýto náramek poskládáte sama, čímž se naplno projeví kreativita a osobitost. Jednotlivé části náramku vytvářejí pomyslnou skládačku vzpomínek, které si chcete uchovat navždy. Tento typ vynikne na zápěstí nejvíce samostatně, a tak není potřeba, abyste ho doplňovala dalšími náramky.

Jak už se rozhodnete pro jakoukoli variantu, nezapomínejte, že dominantní barvou kovu je pro toto léto žlutá. Zvýrazněte proto svoje vzpomínky na toto léto, a udělejte ho nezapomenutelným s iZlato24.cz  :-)

 


02.07.2018


Další články