Dárek k prvnímu svatému přijímáníDárek k prvnímu svatému přijímání

Měsíc květen je charakteristický nejen postupným příchodem léta, ale také nejdůležitější událostí v životě každého věřícího člověka – prvním svatým přijímáním. Jestli ještě nevíte, čím potěšit své ratolesti, podívejte se na nabídku iZlato24, které pro Vás připravilo ty nejkrásnější kolekce dárků k tomuto nezapomenutelnému dni.

Dárek k prvnímu svatému přijímání

 

Řetízek s přívěskem

Dárek, který neomrzí ani po letech. Tato kombinace se proto stala jakousi nadčasovou klasikou, které si Vaše dítě uchová navždy. Je proto důležité, abyste zvolili zejména přiměřenou délku řetízku, která bude aktuální i po pár letech. Klidně proto zvolte nejdříve délku řetízku, zejména co se týká chlapců. Každý řetízek se dá později zkrátit, a i tak budete mít jistotu, že bude nositelná i po mnoho let.

Ze vzorů jsou nejvhodnější Anker, Rolo, a pro chlapce spíše Figaro, nebo zdobenější Marina a Gucci.

V první řadě ale sáhněte po přívěsku, ke kterému potom řetízek doladíte. K této příležitosti jsou vhodné křížky ale u děvčat jsou mimořádně populární i srdíčka. V případě, že chcete udělat tento den ještě více nezapomenutelný, dejte svému dítěti na přívěsek vygravírovat třeba datum přijímání.

Řetízek s přívěskem Kříž

Náramky

Dalším populárním šperkem, a mimořádně vhodným dárkem je při této příležitosti dětský náramek s plotničkou. Na ni Vám ve iZlato24 na přání vygravírujeme datum přijímání, nebo jméno dítka. Ale jak chcete, aby Vaše dítě nosilo náramek i po letech, podobně jako při řetízku, i v tomto případě se nebojte sáhnout po delší a nadčasové verzi, která bude na ruce sedět i s odstupem času.

Zlatý náramek

Náušnice

Doplněk, který potěší nejedno dívčí srdce. Náušnice jsou neodmyslitelnou součástí každé mladé dámy, a proto ji s nimi potěšte v tento výjimečný den. Z dívčích náušnic jsou velmi oblíbené zejména ty s kamínky, ale jestli půjde o kruhy, anebo se zapínáním na klasický dámský patent, je už na výběru.

Zlaté náušnice

 


07.05.2018


Další články