Co o ženě prozradí šperky?Co o ženě prozradí šperky?

Každá z nás má na nošení šperků odlišný pohled. Co se líbí jedné, se jiné může zdát příliš výrazné, nebo naopak nudné. Šanci na první dojem máme ale jen jednu, a proto bychom si měli dávat v určitých situacích obzvlášť velký pozor. Platí to například při pracovním pohovoru, na kterém chceme udělat ten nejlepší dojem, a tak se někdy může stát, že to nechtěně „přestřelíme“. Šperky jsou naší přirozenou součástí, a tak jestli chceme nebo ne, vypovídají o naší osobě víc, než si myslíme. Proto si podvědomě vybíráme konkrétní typ šperků. A co nám tyto jiskřivé doplňky vypovídají o lidech, které potkáváme každý den v práci, kavárně, nebo na ulici?

 

Femme Fatale

Co o ženě prozradí šperky?

 

Osoby nosící neformální šperky, jakými jsou například velké kruhové náušnice, výrazné a lesklé náhrdelníky, nebo extravagantní náramky, jsou převážně aktivní, energické a mimořádně společenské. Na takové typy žen je vždy soustředěná pozornost, a proto je nikdy nenajdete samotné, ale naopak ve společnosti velké skupiny přátel. Díky své upřímné a otevřené osobnosti přitahují pozornost všech okolo.

velké kruhové náušnice

 

 

Křehká a elegantní

Zlat perlový náhrdelník

 

Jemné a nenápadné šperky sestávající se zejména z drobných perel, si nejčastěji vybírají ženy věrné tradicím a rodinným hodnotám. Ty zejména upřednostňují klid a ticho, svůj volný čas věnují nejbližším přátelům a rodině. Stejně jako jejich šperky, tak i oblečení, nebo nábytek odráží jejich vkus, a proto u nich najdete klasické zařazení, které jim přináší vytouženou pohodu.

Zlaté perlové náušnice s kamínkama

 

 

Nejlepší z nejlepších

Zlatý náhrdelník s trojuhelníkem

 

Dokonalé kolekce šperků, při kterých se klade důraz zejména na detail, vypovídá to stejné i o jeho nositelce. Ta je ambiciózní a nikdy se neuspokojí s průměrem, za každých okolností musí být na prvním místě, a mít vždy všechno dokonale zorganizované. Stejný je proto i jejich šatník – sportovní kousky u nich najdete zřídka kdy, ale i ty bude mít sladěné od hlavy až k patě. Tyto dámy zastávají spíše konzervativnější názory a jsou skvělými vůdcovskými typy.

Zlatý set s motivem trojúhelníku

 

 

Barevnost na prvním místě

barevné kameny

 

Dámy, které jako první upoutají barevné kameny – jestli už jde o zirkony anebo drahokamy, se vyznačují obrovskou kreativitou. Jsou rozenými optimistkami, a dokáží podat pomocnou ruku komukoliv bez toho, aby za to něco očekávaly. Právě proto jsou oblíbenými mezi kamarádkami. Milují pořádek a snaží se ho naučit i ostatní ve svém okolí.

zirkony anebo drahokamy

 

 

Vlastní trendy

expresivní šperky

 

Osoby, které si vytvářejí vlastní styl, a nebojí se ho prezentovat jsou mimořádně nezávislé a silné osobnosti. Obvykle jim nevadí kombinovat různé expresivní šperky, které zdánlivě nemají nic společné. Prsten s barevným kamenem od babičky s řetízkovými náušnicemi podle nejnovějších trendů? Proč ne?! Celý jejich outfit je vyjádřením momentální nálady.

expresivní šperky

 


09.07.2018


Další články